Om oss

FotCenter startade 2016 som ett dotterbolag till HandCenter, av Dr Anne Skoog som är specialist i ortopedi med inriktning på fot- och fotledskirurgi. FotCenter finns nu i Stockholm och Göteborg och erbjuder en komplett vårdkedja för patienter med fot- och fotledskirurgiska problem och sjukdomar. Vi har en komplett vårdkedja med mottagning, operation och rehabilitering där vi utreder och behandlar patienter.

Vi arbetar för att du som patient ska mötas av en effektiv vård med hög kvalité med ett personligt engagemang och omhändertagande. Vid våra kliniker arbetar nu fyra läkare inom fot- och fotledskirurgi som alla är specialister i ortopedi med fot- och fotledskirurgisk vidareutbildning.

Vi har moderna operationssalar med senast teknik och vi utför alla typer av operationer i både lokalbedövning och narkos. De flesta ingrepp sker i dagkirurgi dvs du går hem samma dag men möjlighet finns att övernatta vid större kirurgi.

Vår fysioterapeut behandlar, diagnostiserar och rehabiliterar ett stort antal diagnoser vilket är optimalt för hög kvalité och god kontinuitet.