Ett tillfälle att få arbeta i ett team med stor möjlighet att påverka sitt arbetsinnehåll i ett starkt expansivt företag.

FotCenter startade 2016 med en klinik i Stockholm och vi har nu även en klinik i Göteborg. Vi strävar efter att erbjuda våra patienter en komplett vårdkedja för fotkirurgiska patienter. Vi utreder alla typer av fotkirurgiska diagnoser och opererar dagkirurgi i lokalbedövning och narkos och vi har möjlighet att ha övernattande patienter.

Vi är nu 5 stycken ortopeder med inriktning på fot- och fotledskirurgi och 3 fysioterapeuter.FotCenter har ett nära samarbete med vår systerklinik, HandCenter som ligger i samma hus i både Stockholm och Göteborg.

I ett relativt litet företag som detta söker vi kollegor som passar in i gruppen och som har ett prestigelöst förhållningssätt.

Vi söker dig som är självständig kirurg och har erfarenhet och kompetens inom hela det fotkirurgiska fältet men vi kan tänka oss en kollega som är under utbildning inom området och vill fördjupa sig och bredda sina kompetens långsiktigt.

Anställningsgrad: heltid eller enligt överenskommelse.

Tjänstgöringsstart: Snarast

Vår värdegrund är: kompetens, empati, helhetssyn och kvalitet.

Tillsammans skapar vi Sveriges ledande fotkirurgiska kliniker med hög kvalitet och snabba beslutsvägar.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anne Skoog på telefon 0705 53 43 86. Din ansökan och CV skickar du snarast till info.stockholm@fotcenter.nu

Vi kommer intervjua lämpliga kandidater löpande.

Sista ansökningsdag: 2019-04-18

FotCenter Stockholm
Drottninggatan 97
113 60 Stockholm

 

 

Välj ort